Latinamerika – det glemte kontinent

Tirsdag den 28. maj 2019 kl. 19.30.
Latinamerika – det glemte kontinent
Ved Ph.d. Maiken Gelardi, Aarhus Universitet.

International Politik er en disciplin domineret af gamle hvide mænd. Ikke-vestlige forskere har derfor svært ved at blive hørt på den internationale scene. Det betyder, at der er debatter og teorier, vi slet ikke hører om i Europa. Men hvilke problemer og debatter er de vigtigste, hvis vi kigger rundt i verden? Og er der nogle anderledes måder at anskue tingene på, som vi overser? Disse spørgsmål vil være omdrejningspunkt i foredraget og vil blive diskuteret ud fra et latinamerikansk perspektiv.
Maiken Gelardi er ph.d.-kandidat fra Institut ved Statskundskab ved Aarhus Universitet og beskæftiger sig med International Politik i et latinamerikansk perspektiv. Hun har boet og arbejdet i regionen i flere år, bl.a. i Argentina, Ecuador og på den danske ambassade i Mexico. For tiden er hun gæsteforsker på Universidad del Rosario i Bogotá, Colombia.

Tilmelding er ikke nødvendig.
Sted: Café Globen, Turesensgade 2b 1368 Kbh.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.