Medlems- og julereception 2018

Tirsdag den 11. december 2018 kl. 18.00 – 21.00

Medlems- og julereception med efterfølgende foredrag 

Kl. 18.00-19.00: Reception for NETLAs medlemmer  

NETLA byder traditionen tro vores medlemmer – nye som gamle – på et glas vin og lidt snacks. Kom og netværk i hyggelige omgivelser inden foredraget kl. 19.00.

Kl. 19.00-21.00: Med Latinamerika som speciale 

NETLA har inviteret fire specialestuderende til at komme og fortælle om deres spændende projekter om Latinamerika. De vil fortælle om, hvordan det er at fordybe sig i et nicheområde, give os den nyeste forskning på området og på den måde dele ud af den viden, som de har fået efter mange måneders hårdt arbejde. Kom og hør om:

“I hvilken udstrækning tilskynder eller forhindrer uddannelsessystemet social mobilitet i Argentina? Ved: Nicolas Jacobsen, Aalborg Universitet

 “El rap de Los Aldeanos – ¿Un discurso de oposición en Cuba?” Ved: Christina Christiansen, Københavns Universitet

”Las reducciones jesuíticas de la Provincia del Paraguay en los siglos XVII y XVIIIVed: Anna Kaae Larsen, Københavns Universitet

“Escola sem Partido – uddannelsespolitik i Brasilien” Ved: Sita Strunk, Portugisiske og brasilianske studier, Københavns Universitet 

Sted: Café Globen, Turesensgade 2b 1368 København K

 

Referat fra heldagsseminaret om Mexico lørdag den 24. november 2018 i Casa Latinoamericana i Valby

 

NETLA takker for interessen i og opbakningen til vores heldagsseminar om Mexico lørdag den 24. november. Dagen bød på mange spændende oplæg og gode diskussioner om alt fra den makroøkonomiske udvikling og ytringsfrihedens vanskelige historie over neozapatismen og de dansk-mexicanske handelsforbindelser til tosproget undervisning i Mexico og formidlingen af mexicansk kultur i spanskundervisningen i Danmark.
Over 50 latinamerikainteresserede havde fundet ud til Casa Latinoamericana i Valby og deltog interesseret både under og imellem oplæggene (se billeder fra dagens nederst). Vi glæder os til at se jer igen allerede den 11. december, hvor vi holder vores årlige medlemsreception samt årets sidste Seminario Permanente i Café Globen fra kl. 18-21.00.

Billeder fra heldagsseminar om Mexico

Maria Emilia (NETLA)María Emilia Casco Flores fra CBS satte med sit oplæg rammen for dagens øvrige program.
Jens Lohmann (NETLA)

 

 

 

 

 

Intet seminar om Mexico uden Jens!” Med disse ord gik forfatter og journalist Jens Lohmann på ”scenen” og viste med sit oplæg, at hans viden om Mexico er utømmelig.

Elena (NETLA)

 

 

 

 

 

 

Fra NETLA’s egne kom også et par oplægsholdere blandt andre Elena Ansotegui fra KU, der i sit oplæg trak linjer fra Emiliano Zapata til EZLN.

 

 

 

 

Sarah Washbrook (NETLA)

 

Med Sarah Washbrook flyttedes fokus ind i klasseværelset og på den tosprogede undervisning i Mexico med fokus på Chiapas.Stina og Rikke

Seminariet sluttede med et oplæg af Rikke Olsen og Kristina ”Stina” Pilmark (begge fra NETLA’s bestyrelse), der fortalte om deres overvejelser om nationale stereotyper i forbindelse med deres bogprojekt.

Flyers (NETLA)

 

Vi glæder os til at se jer næste år til endnu et spændende heldags-seminar.

Husk at I altid er velkomne til at kontakte bestyrelsen, hvis I har ris og ros eller gode idéer til emner og oplægsholdere.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.