Foredrag om afvæbning og reintegration af FARC

Jairo Munive, der er seniorforsker ved DIIS, holdt torsdag d. 27. april et spændende foredrag om afvæbning, demobilisering og reintegration af FARC-medlemmer. For et fyldt Café Globen fortalte Jairo om indholdet af demobilisering og reintegrationsprogrammerne og pegede på de udfordringer og muligheder der er knyttet til disse. Der var stor spørgelyst fra publikum for hvad sker i de tidligere FARC-dominerede områder, når de trækker sig ud? Hvad med de mange colombianere – fra byerne – der stemte nej til fredsaftalen? Og hvordan vil valget til næste år påvirke aftalens succes?

Vi glæder os til at komme præsentere et nyt og spændende program for efteråret. Husk at I er velkomne til at skrive, hvis I har idéer til emner vi skal tage op eller oplægsholdere, som vi kunne invitere. 

foto 1

 

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.