Så er vi klar med forårets program

Seminario Permanente:

Tirsdag d. 21. marts kl. 19.30-21.00: La influencia de América Latina en el pensamiento crítico en Europa

v. Erick Palomares, ph.d., Universidad Complutense de Madrid

El agitado ciclo político latinoamericano de las últimas décadas ha abierto nuevas perspectivas de reflexión y acción política. Iniciada con la tradición emancipatoria europea, América Latina ofrece hoy nuevas lógicas de resistencia ejemplarizadas tanto en las comunidades zapatistas, como en la tradición reformista con sus casos de innovación social a nivel local y la “revolución democrática” de los gobiernos populares.

OBS! Foredraget er på spansk

Sted: Turesensgade 2B, 1368 København K

Torsdag d. 27. april: Generalforsamling og foredrag om Colombia

Kl. 17.30-19.00: NETLA’s generalforsamling

Kl. 19.30-21.00: ¡La Ultima Marcha! Colombias nye udfordring: Transformering fra FARC guerillasoldater til civile sted: Turesensgade 2B, 1368 København K

v. Jairo Munive, DIIS

I denne præsentation vil Jairo Munive, senior forsker fra DIIS, forklare hvad Demobilisering og Reintegrations programmer er for en størrelse, og han vil kigge nærmere på de udfordringer og muligheder der er knyttet til reintegrationsprocessen af tidligere FARC guerillasoldater i Colombia.

Sted: Turesensgade 2B, 1368 København K

Endagsseminar om Argentina

Vi er i NETLA’s bestyrelse i gang med planlægningen af årets endagsseminar. Seminaret kommer til at omhandle Argentina og vi vil komme rundt om alt fra den seneste økonomiske og politiske udvikling til (selvfølgelig) tango, fodbold og litteratur. Mød bl.a. forlægger Camilla Skjødt, der vil fortælle om forlagets Skjødts sidste og længe ventede udgivelse Rayuela.

“Enhver der ikke læser Cortázar er fortabt. Ikke at læse ham er en alvorlig, usynlig sygdom, som med tiden kan få frygtelige følger. Det er ligesom en mand, der aldrig har smagt ferskner. Han bliver stille og roligt mere og mere trist, betydeligt blegere og vil sandsynligvis lidt efter lidt tabe håret.” Pablo Neruda

Sæt allerede nu kryds i kalenderen lørdag d. 20. maj. Vi glæder os til at kunne præsentere det fulde program inden længe!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.