Tirsdag den 14. maj 2013, kl. 19.00-21.00 Foredrag ved Morten H

Climate Change and ”Green” Growth in Latin America

Sted: Cafe Globen, Turesensgade 2B, 1368 København K

Der er bred enighed blandt klimaforskere om, at udledningen af drivhusgasser bidrager til globale og lokale klimaforandringer i et omfang, der overstiger de fleste registrerede data og erfaringer. Der er mindre enighed om, hvad forandringerne betyder for de økonomiske udviklingsmuligheder blandt individer, lokalsamfund og virksomheder i udviklingslandene og i såkaldte ”emerging economies”. I dette foredrag ser vi nærmere på den stigende interesse for ”grøn” vækst i Mexico og andre dele af Latinamerika. Hvilke muligheder er der for en langsigtet, klimaneutral økonomisk udvikling, der samtidig tilgodeser andre påtrængende behov i de enkelte lande? Hvad vil det kræve i de kommende år? Hvori består de vigtigste begrænsninger? Og hvad er de potentielle gevinster for befolkningerne og deres ressource-grundlag?

Foredraget foregår på dansk med slides på engelsk og mulighed for at stille spørgsmål på engelsk og spansk

Alle foredragene er gratis

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.