Netla’s Cine Latino viser filmen “La Sombra Azul/Den blå skygge”, der er instrueret af Sergio Schmucler

Filmen er baseret på Mariano Saravias bog “La Sombra Azul”, som er oversat til dansk med titlen “Den blå skygge”. Bogen er baseret på den tidligere politibetjent – i Cordoba, Argentina – Luis Urquiza’s historie.

Luis Urquiza var 1980-93 politisk flygtning og i eksil i Danmark. Han var hovedvidnet under retssagen i 2010 mod tidligere diktator Jorge Rafael Videla og 30 militær- og politifolk – sigtet for tortur og andre forbrydelser mod menneskerettighederne – i den argentinske provinshovedstad Cordoba.

Fredag d. 29. august kl. 18:30 – Verdenskulturcentret, Nørre Alle 7, 2200 København N. (Cafeen)

Gratis entre.

Cine Latino - August 2014

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.