Dokumentarfilm om kvindekooperativ i Guatemala – vises den 15. januar 2013

Den 15. januar 2013 kl. 20.00 kan du i Verdenskulturcenteret på Nørre Alle (2200 København N) se Nils Boels dokumentarfilm: Drøm bliver til virkelighed: Kvindekooperativ i Guatemala. Filmen er lavet med støtte fra Danida.

Aftenen vil, ud over visning af filmen, også byde på debat, når Mike Speirs indledningsvis fortæller nærmere om Danidas erfaringer med støtte til miljø. Selve filmen varer 20 minutter og handler om en af kooperativets initiativtagerne, en indiansk cackchiquel-kvinde, som i sit 37-årige liv har oplevet lutter diskrimination, machismo og voldelig undertrykkelse.

Vi ses den 15. januar 2013 kl. 20.00 i Verdenskulturcenteret på Nørrebro!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.