Netla 1. halvår 2020 – planlagte datoer.

Netla’s bestyrelse er i fuld gang med at planlægge vore aktiviteter for 1. halvår 2020. Alt er endnu ikke på plads, nogle foredragsholdere er forhindrede, og skal udskiftes med andre – andre kan godt osv…. vi melder ud snarest med eksakte navne og indhold.

Sæt kryds i kalenderen ved følgende dato’er:

Lørdag den 14. marts 2020 har Netla rerserveret det latinamerikanske kulturhus Casa Latinoamericana, Høffdingsvej 10, 2500 Valby til vort årlige heldagsseminar under emnet:

“Latinamerika NU! – den sociale og politiske situation”

 

 

 

Kære medlem!
Traditionen tro inviterer NETLA igen til det årlige heldagsseminar. Årets tema er “Latinamerika NU! – den sociale og politiske situation”. Heldagsseminaret afholdes lørdag den 14. marts kl. 9.30-16.30 i kulturhuset Casa Latinoamericana, Høffdingsvej 10, 2500 København. Både medlemmer og ikke-medlemmer af NETLA er velkomne til at deltage!
Billetprisen er 150 kr. for medlemmer af NETLA og 250 kr. for ikke-medlemmer (for sidstnævnte inkl. gratis medlemsskab af NETLA i 2020). Priserne er eksklusiv Billetto gebyr. For prisen får du en hel dag med spændende foredragsholdere, der præsenterer oplæg relateret til Latinamerika på dansk, spansk og engelsk, desuden morgenmad, frokost, rødvin og kaffe/te.

Køb billet her.

Billetsalget lukker den 10. marts 2020.

PROGRAMMET
9.30-10.00: Registrering og morgenmad

10.00-10.15: Velkomst og praktiske oplysninger, ved NETLAs bestyrelse

10.15-11:00: ”Perú: recursos naturales, desarrollo y la búsqueda de nuevos modelos”, Peter Wilson Leys, PhD-studerende, Roskilde Universitet (foredraget er på spansk)

11.00-11.45: ”Oprindelige folks fremskridt og successer”, Isabel Sande Frandsen, Programchef for mejerifolk uden grænser (foredraget er på dansk)

11.45-12.45: Frokost 12.45-13.30: ”Venezuela: The geopolitics of a dramatic crisis”, Sandra Guevara, PhD and former Venezuelan diplomat (foredraget er på engelsk)

13.30-14.15: ”The long way to peace in Colombia”, Mogens Pedersen, Senioranalytiker, DIIS (foredraget er på engelsk)

14.15-14.30: Kaffepause

14.30-15.15: ”Hatun Kamachicuy: La democracia de consenso andino amazónico dentro de las democracias occidentales de las neo-naciones estado sudamericanos”, Salvador Palomino Flores, peruviansk antropolog (foredraget er på spansk)

15.15-16.00: ”Den højspændte aktuelle situation i Chile”, Carlos Salas Lind, Cand. Scient.pol., ekspert i Latinamerikansk politik (foredraget er på spansk)

16.00-16.30: Netværk og rødvin

Køb billet her.

 


Onsdag den 1. april 2020 kl. 19.30 – 21.00
afholder Netla årets første Seminario Permanente med temaet:

Børn skaber forandring i Bolivia og Nicaragua. Foredraget er på dansk.
Jane Bruslund Jensen er antropolog og programkoordinator i International Børnesolidaritet, som arbejder sammen med lokale partnere i Bolivia og Nicaragua mhp. at gøre børn socialt og mental “stærke”, så de blive i stand til at stille basale krav om egne rettigheder, herunder at udvikle/forandre egne livsbetingelser. Det sker i samfund, som traditionelt er meget voksenorienterede, og hvor svære samfundskonflikter præger børnenes liv og hverdag. Denne aften vil Jane belyse, hvordan International Børnesolidaritet i nævnte kontekst arbejder/promoverer for, at børns stemme bliver hørt, samt at vold mod børn mindskes. Hvilke forandringer lykkes det børnene at få igennem? Hvordan kan børn videreformidler tanker om fredelig konflikthåndtering? Sted: Café Globen; Turesensgade 2 B, Kbh K.

Torsdag den 30. april 2020 kl. 17.30 – 19.00 afholder Netla sin årlige generalforsamling. Alle medlemmer opfordres til at deltage, vil du gerne med i bestyrelsen og præge Netla….så kom! Sted: Café Globen; Turesensgade 2 B, Kbh K.

Efterfølgende samme aften kl. 19.30 – 21.00 afholder Netla sit 2.  Seminario Permanente, sæt kryds i kalenderen. (Emne udsendes snarest.) Sted: Café Globen; Turesensgade 2 B, Kbh K.

Onsdag den 27. maj 2020 kl. 19.30 – 21.00 afholder Netla sit 3. Seminario Permanente, sæt kryds i kalenderen. (Emne udsendes snarest). Sted: Café Globen; Turesensgade 2 B, Kbh K.

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.