Film og foredrag: ”Hasta la Raíz”, d. 15. marts kl. 19:30 – 21:00

pict_

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Så tager NETLA hul på forårssæsonen med spændende film og foredrag. I det første arrangement i rækken sætter zoomer vi ind på den Dominikanske Republik.

Torsdag d. 15. marts viser NETLA Juan Carlos González Díaz’ dokumentarfilm ”Hasta la Raíz”. Filmen skildrer, hvordan dominikanske statsborgere med haitianske rødder systematisk er blevet frataget deres dominikanske statsborgerskab, hvilket har efterladt dem i et juridisk limbo, hvor de har måttet kæmpe for retten til deres nationalitet.

Før filmen vil Karen Ipsen (cand.mag. fra RUC i Internationale Udviklingsstudier og Kultur- og sprogmødestudier) og Mette Sørensen (cand. comm i journalistik og Internationale Udviklingsstudier) holde et kort oplæg om deres møde med folk, som lever med frygten for at blive statsløse. Efter filmen vil der være mulighed for at stille spørgsmål.

Filmen varer 70 minutter og er på spansk (med engelske undertekster).

Den 15. marts klokken 19:30 – 21:00

Sted: Cafe Globen
Turesensgade 2b, 1368 København

Se filmens trailer her: https://www.youtube.com/watch?v=oLragkw9Ehk&feature=youtu.be

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.