Netla’s 25 års jubilæum blev afholdt i Verdenskulturcentret, Nr. Allé 7, d. 13. februar 2014.

pict_3Over 60 Netla-medlemmer var mødt op til reception, rigelig vin, stort udvalg i kulinariske ingredienser af spansk tapas, god atmosfære, gensyn og endelig en hjertelig stemning iblandt de mange og forskelligartede Latinamerika-aficionados Netla’s medlemmer nu engang består af.

 

pict_4“Kirsebærret” eller “toppen af kransekagen” for fejringen af Netla’s 25 års jubilæum blev naturligvis aftenens helt store attraktion, hvor lektorAnne Marie Ejdesgaard Jeppesen og lektor Jan Gustafsson fra Københavns Universitet (begge medstiftere af Netla) – oppe på scenen – “4 trin over jer andre!” som Jan udtrykte det – fik lejlighed til at forsætte aftenens sødme og milde latterlag…

pict_6

læs mere her

 

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.